Tentang Kami

Profil Perusahaan

IMG_2583

Yantai Donghong Construction Machinery Equipment Co, Ltd. forceps, crushing palu, persis.Kalayan téknologi sareng produk canggih, saatos ampir 12 taun pangwangunan anu stabil sareng gancang, parantos janten mesin penggali penggali Cina mangrupikeun perusahaan anu saé dina usaha manufaktur.

Pribadi teknis perusahaan gaduh langkung ti 10 taun pangalaman damel dina widang alat konstruksi.Yantai Donghong Mechanical Equipment Company mangrupakeun produsén ngarah tina kantétan excavator di Cina.Kualitas sadaya produk sacara ketat dikadalikeun tina pamrosésan dugi ka pangiriman.Ku inovasi sareng perbaikan anu terus-terusan, perusahaan parantos ngagaduhan ISO 9001, Sertifikasi CE, sareng Patén Téknis sacara berturut-turut.Produk urang geus dijual ka konsumén lega domestik jeung luar negeri sarta partnerships jangka panjang geus dimekarkeun.

Ngabosenkeun
nguji kualitas

Tentang Kami

Kami pamekar kantétan excavator sareng produsén.Pausahaan urang dimimitian ti taun bari excavator jeung kantétan jadi populér di Cina ngabalukarkeun periode konstruksi badag.Kami reueus tim kami anu geus ngumpulkeun loba pangalaman jeung ningkatkeun produk urang nurutkeun rébuan eupan balik konsumén 'jeung masalah ti nungtut situs kerja nu mantuan kami ngaronjatkeun sarta ngamekarkeun produk anyar nuturkeun pamundut pamaké.
Urang ngarojong OEM pikeun loba excavators brand luhur jeung kawentar, kami geus brand pohara populér di industri kantétan ieu.Kusabab COVID-19, urang mimiti ngembangkeun bisnis online, teras urang mimiti ngékspor kantétan excavator ka seueur nagara.

Pabrik urang

Pabrik kami ayana di kota basisir Yantai anu éndah pisan nyaéta Propinsi Shandong Cina.Kami gaduh peralatan manufaktur canggih sareng pagawe terampil.Kami gaduh 12 taun pangalaman industri.Pabrik link lengkep sareng desain R&D, produksi sareng penjualan, Kapasitas taunan nyaéta 20000 unit, Pilih bahan baku tina pabrik baja ageung sareng mastikeun kualitasna dina sumberna.

bengkel
IMG_2585

Jasa Kami

Urang prihatin ngeunaan perhatian konsumén, Henteu masalah jasa Pra-jualan, Saatos-jualan.Urang ngurus dealers urang salaku mitra bisnis pikeun sakabéh kahirupan bisnis.Sareng kami ngarepkeun urang tiasa ngadamel langkung seueur hubungan bisnis sareng seueur nagara di sakumna dunya supados aranjeunna terang kualitas DHG.