• Profésional Cina Cina Steel Casting Excavator Gancang Coupler

    Profésional Cina Cina Steel Casting Excavator Gancang Coupler

    Gandeng gancang excavator tiasa tukeur sagala jinis excavator

    1, Paké bahan tina karasa tinggi;Cocog jeung mesin béda 1-80 ton.

    2, Anggo alat kaamanan klep kontrol hidrolik pikeun mastikeun kasalametan.

    3, Bisa ngarobah asesoris tanpa disassembling pin na as.Ku kituna sadar instalasi gancang sarta efisiensi loba nu leuwih luhur.

    Excavator Gancang coupler / Hitch bisa dipaké dina excavators pikeun ngarobah unggal aksésori (kayaning LIPI, breaker, geser, sarta sababaraha kantétan séjén.) Gampang tur gancang, nu geus ngalegaan wengkuan pamakéan excavators tur disimpen loba waktu.Kalawan tipe hidrolik excavator coupler gancang.Anjeun tiasa ngarobah kantétan excavator gampang ngan diuk di kabin excavator, sahingga excavator Anjeun leuwih calakan sarta humanized.

     

  • Kualitas alus teuing Cina Sk200 Sk210 Sk225 Excavator 360 Gelar Rotasi Hidrolik Pulverizer Crusher Beton

    Kualitas alus teuing Cina Sk200 Sk210 Sk225 Excavator 360 Gelar Rotasi Hidrolik Pulverizer Crusher Beton

    Donghong crusher beton hidrolik anu loba dipaké dina demolition wangunan, pabrik, imah jeung wangunan lianna;crushing beton & daur ulang, daur ulang baja, nyalametkeun & operasi relief, jsb.Disebut oge gaya crushing excavator nu bisa kalayan gampang ngalakukeun pakasaban pegatna sekundér beton sarta separation of steel bar jeung beton pulverizers ieu bisa nambahkeun dimensi anyar pikeun excavators Anjeun, sangkan aranjeunna janten langkung produktif dina jobs demolition, karya situs jeung rupa-rupa. tina tugas séjén.Pulverizers beton gampang naksir ngaliwatan beton bertulang sarta motong ngaliwatan struktur baja lampu sahingga bahan bisa dipisahkeun jeung didaur ulang, sarta sakaligus, idin penanganan gampang bahan.

  • Excavator Pulverizer Batu Crusher Beton

    Excavator Pulverizer Batu Crusher Beton

    Donghong crusher beton hidrolik anu loba dipaké dina demolition wangunan, pabrik, imah jeung wangunan lianna;crushing beton & daur ulang, daur ulang baja, nyalametkeun & operasi relief, jsb.Disebut oge gaya crushing excavator nu bisa kalayan gampang ngalakukeun pakasaban pegatna sekundér beton sarta separation of steel bar jeung beton pulverizers ieu bisa nambahkeun dimensi anyar pikeun excavators Anjeun, sangkan aranjeunna janten langkung produktif dina jobs demolition, karya situs jeung rupa-rupa. tina tugas séjén.Pulverizers beton gampang naksir ngaliwatan beton bertulang sarta motong ngaliwatan struktur baja lampu sahingga bahan bisa dipisahkeun jeung didaur ulang, sarta sakaligus, idin penanganan gampang bahan.

  • Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Métode manual tradisional pikeun ngahapus bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina seueur kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.

    Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.

  • Hydraulic Thumb Ember Excavator Grab LIPI

    Hydraulic Thumb Ember Excavator Grab LIPI

    Konstruksi sareng pembongkaran kontraktor nganggo jempol hidrolik pikeun penggalian sareng backhoes pikeun nyederhanakeun seueur tugas ngangkat sareng ngalih.Jempol hidrolik mangrupikeun kantétan serbaguna anu tiasa kalayan gampang nyandak bahan anu ageung sapertos batu ageung, lebu, tangkal sareng log kalayan presisi.

  • Breaker Hammer Excavator Bumi Pindah Bagian Mesin

    Breaker Hammer Excavator Bumi Pindah Bagian Mesin

    Sapertos alat-alat listrik anu anjeun gaduh di bumi, sapotong alat industri anu langkung serbaguna langkung saé.Booming stasioner, backhoes, skid steers, komo forklift dirancang pikeun ngalayanan rupa-rupa kagunaan sareng tujuan utami.Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngalengkepan mesin.
    Excavator mangrupikeun salah sahiji alat anu langkung adaptable dina hal ieu.Salian ti ember dipaké pikeun kerok atawa ngali ka bumi, augurs, compactors, rake, rippers, sarta grapples bisa napel pikeun pakasaban husus.Sapertos péso Swiss Army, upami aya padamelan anu kedah dilakukeun, penggali sigana gaduh kantétan pikeun éta.

  • Hidrolik Vibro Compactor Hidrolik Lempeng Compactor

    Hidrolik Vibro Compactor Hidrolik Lempeng Compactor

    Vibratory Plate Compactors mangrupikeun alat anu idéal pikeun kompak dina padamelan perbaikan, parit, pondasi, atanapi aplikasi slop.Pemadatan geter maksakeun hawa dina taneuh ka permukaan anu ngirangan kantong hawa sahingga cocog pikeun bahan granular kompak.Unit tamper plat vibratory ieu tiasa nerapkeun ti 3500 dugi ka 40000 pon gaya kompak gumantung kana ukuran sareng modél.Unggal compactor ngageter kira-kira 2000 Siklus per menit atawa frékuénsi, nu geus kapanggih nyadiakeun compaction optimum pikeun rentang widest taneuh granular.

  • Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Kecap "Grapple" asalna tina alat anu ngabantosan para pembuat anggur Perancis nyandak buah anggur.Kana waktu, kecap grapple robah jadi verba.Dina jaman ayeuna, para pagawé ngagunakeun excavator pikeun ngarebut barang-barang di sabudeureun situs konstruksi sareng demolition.

  • Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.

  • Log Grapple Kehutanan Mesin Log Grapple

    Log Grapple Kehutanan Mesin Log Grapple

    Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.
    Profésional pabrik log grapples pikeun nyocogkeun ka norma teknis perlu jeung standar.Bentuk husus tina rahang ngamungkinkeun pikeun éféktif nanganan log buleud tina kai jeung kayu.Alat-alat éta gampang dioperasikeun tina kabina operator sareng ngalaksanakeun operasi anu rumit sapertos nanganan tumpukan kai anu beku.
    Katalog profésional nampilkeun modél grapples log anu béda, tapi sadayana dipasangan ku rotator - mékanisme khusus anu ngamungkinkeun grapples muterkeun 360 derajat.

  • Excavator Gancang Gancang Ember Hidrolik ngeunyeud gancang

    Excavator Gancang Gancang Ember Hidrolik ngeunyeud gancang

    Gandeng gancang excavator tiasa tukeur sagala jinis excavator

    1, Paké bahan tina karasa tinggi;Cocog jeung mesin béda 1-80 ton.

    2, Anggo alat kaamanan klep kontrol hidrolik pikeun mastikeun kasalametan.

    3, Bisa ngarobah asesoris tanpa disassembling pin na as.Ku kituna sadar instalasi gancang sarta efisiensi loba nu leuwih luhur.

    Excavator Gancang coupler / Hitch bisa dipaké dina excavators pikeun ngarobah unggal aksésori (kayaning LIPI, breaker, geser, sarta sababaraha kantétan séjén.) Gampang tur gancang, nu geus ngalegaan wengkuan pamakéan excavators tur disimpen loba waktu.Kalawan tipe hidrolik excavator coupler gancang.Anjeun tiasa ngarobah kantétan excavator gampang ngan diuk di kabin excavator, sahingga excavator Anjeun leuwih calakan sarta humanized.

     

  • Kualitas pangsaena Cina Hydraulic Excavators kalawan Hydraulic Breakers pikeun Pertambangan / Demolition / Konstruksi

    Kualitas pangsaena Cina Hydraulic Excavators kalawan Hydraulic Breakers pikeun Pertambangan / Demolition / Konstruksi

    Sapertos alat-alat listrik anu anjeun gaduh di bumi, sapotong alat industri anu langkung serbaguna langkung saé.Booming stasioner, backhoes, skid steers, komo forklift dirancang pikeun ngalayanan rupa-rupa kagunaan sareng tujuan utami.Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngalengkepan mesin.
    Excavator mangrupikeun salah sahiji alat anu langkung adaptable dina hal ieu.Salian ti ember dipaké pikeun kerok atawa ngali ka bumi, augurs, compactors, rake, rippers, sarta grapples bisa napel pikeun pakasaban husus.Sapertos péso Swiss Army, upami aya padamelan anu kedah dilakukeun, penggali sigana gaduh kantétan pikeun éta.