• Excavator Ripper Bagian Mesin Konstruksi Pikeun 12-18 ton Excavator

    Excavator Ripper Bagian Mesin Konstruksi Pikeun 12-18 ton Excavator

    Excavator mangrupikeun sababaraha alat-alat beurat anu pang populerna sareng rupa-rupa di dunya.Éta bisa dipaké pikeun sagala rupa tugas, ti proyék konstruksi badag pikeun ngagali trenches pikeun garis utiliti.

  • The Excavator hidrolik Rock Ripper

    The Excavator hidrolik Rock Ripper

    Ngawanohkeun DHG Excavator Ripper Attachment, multi-alat kuat dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kamampuan excavator dina kaayaan taneuh nangtang jeung nuntut aplikasi demolition.Dirancang pikeun nyocogkeun mesin ti 1 nepi ka 45 ton, kantétan inovatif ieu cocog pikeun rupa-rupa model excavator.Kantétan ripper excavator diwangun tina kualitas luhur, baja tahan ngagem pikeun tahan lingkungan gawé kasar jeung nyadiakeun durability lila-langgeng.Ieu ensures eta éféktif bisa nanganan bahan tangguh tur tahan rigors tina tugas penggalian beurat, sahingga alat dipercaya jeung ongkos-éféktif pikeun konstruksi, penggalian jeung proyék demolition.

  • Mini Excavator Kantétan Single Huntu Ripper Pikeun Volvo EC60 Excavator

    Mini Excavator Kantétan Single Huntu Ripper Pikeun Volvo EC60 Excavator

    Ngawanohkeun DHG Excavator Ripper Attachment, multi-alat kuat dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kamampuan excavator dina kaayaan taneuh nangtang jeung nuntut aplikasi demolition.Dirancang pikeun nyocogkeun mesin ti 1 nepi ka 45 ton, kantétan inovatif ieu cocog pikeun rupa-rupa model excavator.Kantétan ripper excavator diwangun tina kualitas luhur, baja tahan ngagem pikeun tahan lingkungan gawé kasar jeung nyadiakeun durability lila-langgeng.Ieu ensures eta éféktif bisa nanganan bahan tangguh tur tahan rigors tina tugas penggalian beurat, sahingga alat dipercaya jeung ongkos-éféktif pikeun konstruksi, penggalian jeung proyék demolition.