• Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Kecap "Grapple" asalna tina alat anu ngabantosan para pembuat anggur Perancis nyandak buah anggur.Kana waktu, kecap grapple robah jadi verba.Dina jaman ayeuna, para pagawé ngagunakeun excavator pikeun ngarebut barang-barang di sabudeureun situs konstruksi sareng demolition.

  • Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya anu efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.

  • Log Grapple Kehutanan Mesin Log Grapple

    Log Grapple Kehutanan Mesin Log Grapple

    Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.
    Profésional pabrik log grapples pikeun nyocogkeun ka norma teknis perlu jeung standar.Bentuk husus tina rahang ngamungkinkeun pikeun éféktif nanganan log buleud tina kai jeung kayu.Alat-alat éta gampang dioperasikeun tina kabina operator sareng ngalaksanakeun operasi anu rumit sapertos nanganan tumpukan kai anu beku.
    Katalog profésional nampilkeun modél grapples log anu béda, tapi sadayana dipasangan ku rotator - mékanisme khusus anu ngamungkinkeun grapples muterkeun 360 derajat.

  • Hot Sale Excavator Hidrolik Puteran Log Kayu Batu Rock Scrap Grab Grapple Excavator Attachment

    Hot Sale Excavator Hidrolik Puteran Log Kayu Batu Rock Scrap Grab Grapple Excavator Attachment

    Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.

  • DHG-04 Mechanical Wood Grapple Pikeun 4-8 Ton Excavator Grapple-Mechanical Grapple

    DHG-04 Mechanical Wood Grapple Pikeun 4-8 Ton Excavator Grapple-Mechanical Grapple

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya anu efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.

  • 360 Gelar Puteran Hidrolik Excavator Kayu Grapple Diobral

    360 Gelar Puteran Hidrolik Excavator Kayu Grapple Diobral

    Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.

    Profésional pabrik log grapples pikeun nyocogkeun ka norma teknis perlu jeung standar.Bentuk husus tina rahang ngamungkinkeun pikeun éféktif nanganan log buleud tina kai jeung kayu.Alat-alat éta gampang dioperasikeun tina kabina operator sareng ngalaksanakeun operasi anu rumit sapertos nanganan tumpukan kai anu beku.

    Katalog profésional nampilkeun modél grapples log anu béda, tapi sadayana dipasangan ku rotator - mékanisme khusus anu ngamungkinkeun grapples muterkeun 360 derajat.

  • DHG-08 Modél Hidrolik 360 Gelar Puteran Kayu Grapple Pikeun 20-25 Ton Excavator

    DHG-08 Modél Hidrolik 360 Gelar Puteran Kayu Grapple Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.

    Profésional pabrik log grapples pikeun nyocogkeun ka norma teknis perlu jeung standar.Bentuk husus tina rahang ngamungkinkeun pikeun éféktif nanganan log buleud tina kai jeung kayu.Alat-alat éta gampang dioperasikeun tina kabina operator sareng ngalaksanakeun operasi anu rumit sapertos nanganan tumpukan kai anu beku.

    Katalog profésional nampilkeun modél grapples log anu béda, tapi sadayana dipasangan ku rotator - mékanisme khusus anu ngamungkinkeun grapples muterkeun 360 derajat.

  • Grapple hidrolik

    Grapple hidrolik

    Kecap "Grapple" asalna tina alat anu ngabantosan para pembuat anggur Perancis nyandak buah anggur.Kana waktu, kecap grapple robah jadi verba.Dina jaman ayeuna, para pagawé ngagunakeun excavator pikeun ngarebut barang-barang di sabudeureun situs konstruksi sareng demolition.

    Log / Batu Grapple mangrupakeun jenis kantétan excavator nu utamana dipaké pikeun kai, log, kayu, batu, batu jeung scraps badag lianna handing, pindah, loading jeung pangatur.

    Salaku salah sahiji pabrik Log Grapple ngarah di Cina, DHG boga rentang pinuh log grapples pikeun excavator.Éta cocog pikeun sagala jinis merek sareng modél excavator.Wewengkon aplikasi: Kai, log, kayu, batu, batu jeung scraps badag lianna handing, pindah, loading jeung pangatur