AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Kami pamekar kantétan excavator sareng produsén.Pausahaan urang dimimitian ti taun bari excavator jeung kantétan jadi populér di Cina ngabalukarkeun periode konstruksi badag.Kami reueus tim kami anu geus ngumpulkeun loba pangalaman jeung ningkatkeun produk urang nurutkeun rébuan eupan balik konsumén 'jeung masalah ti nungtut situs kerja nu mantuan kami ngaronjatkeun sarta ngamekarkeun produk anyar nuturkeun pamundut pamaké.

company_intr_ico

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • bengkel
  • pausahaan
  • Ngabosenkeun