• DHG OEM Top Tipe Hydraulic Hammer Breaker Pikeun 1-45 ton Excavator

    DHG OEM Top Tipe Hydraulic Hammer Breaker Pikeun 1-45 ton Excavator

    Perkenalan Produk Ngawanohkeun Box-Type Silenced Hydraulic Hammer excavator breaker kami, solusi pamungkas pikeun megatkeun batu jeung demolishing struktur beton gampang jeung éfisién.Hammer Box-Type Silenced kami mangrupikeun mesin konstruksi anu kuat sareng serbaguna anu tiasa dipasang dina sababaraha alat kalebet excavator, backhoes, skid steers sareng mini excavator.kaayaan parusahaan Yantai Donghong Téknik Mesin Co., Ltd., hiji parusahaan ngarah kalawan ampir 10 taun experie ...
  • DHG OEM Top Tipe Hydraulic Hammer Breaker Pikeun 1-45 ton Excavator

    DHG OEM Top Tipe Hydraulic Hammer Breaker Pikeun 1-45 ton Excavator

    Ngawanohkeun Top-tipe breaker hidrolik kami, solusi pamungkas pikeun sakabéh crushing batu anjeun sarta pangabutuh demolition beton.Pemutus excavator kami mangrupikeun alat mesin konstruksi anu kuat sareng efisien dipasang dina penggali, backhoes, skid steers, mini excavator sareng alat stasioner.Éta didamel sacara hidrolik sareng tiasa ngarobih batu kana ukuran anu langkung alit atanapi ngabongkar struktur beton janten potongan anu tiasa diurus, janten alat anu penting pikeun aplikasi pertambangan sareng landscaping.