• DHG borongan Excavator Box-Tipe Silenced Hydraulic Hammer Breaker

    DHG borongan Excavator Box-Tipe Silenced Hydraulic Hammer Breaker

    Perkenalan Produk Ngawanohkeun Box-Type Silenced Hydraulic Hammer excavator breaker kami, solusi pamungkas pikeun megatkeun batu jeung demolishing struktur beton gampang jeung éfisién.Hammer Box-Type Silenced kami mangrupikeun mesin konstruksi anu kuat sareng serbaguna anu tiasa dipasang dina sababaraha alat kalebet excavator, backhoes, skid steers sareng mini excavator.kaayaan parusahaan Yantai Donghong Téknik Mesin Co., Ltd., hiji parusahaan ngarah kalawan ampir 10 taun ...
  • SB81 Modél Hidrolik Box Tipe tiiseun Rock Breaker Hammer Demolition Hammer Breaker

    SB81 Modél Hidrolik Box Tipe tiiseun Rock Breaker Hammer Demolition Hammer Breaker

    Sapertos alat-alat listrik anu anjeun gaduh di bumi, sapotong alat industri anu langkung serbaguna langkung saé.Booming stasioner, backhoes, skid steers, komo forklift dirancang pikeun ngalayanan rupa-rupa kagunaan sareng tujuan utami.Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngalengkepan mesin.

  • DHG borongan Excavator Box-Tipe Silenced Hydraulic Hammer Breaker

    DHG borongan Excavator Box-Tipe Silenced Hydraulic Hammer Breaker

    Ngawanohkeun kami Box-Type Silenced Hydraulic Hammer excavator breaker, solusi pamungkas pikeun megatkeun batu jeung demolishing struktur beton gampang jeung éfisién.Hammer Box-Type Silenced kami mangrupikeun mesin konstruksi anu kuat sareng serbaguna anu tiasa dipasang dina sababaraha alat kalebet excavator, backhoes, skid steers sareng mini excavator.