• DHG-Kapasitas High Excavator Hidrolik Dengdekkeun Ember Leutak Ayun 45 Derajat

    DHG-Kapasitas High Excavator Hidrolik Dengdekkeun Ember Leutak Ayun 45 Derajat

    Ngawanohkeun DHG Excavator Tilt Bucket, kantétan serbaguna, direkayasa precision dirancang pikeun ngaronjatkeun efisiensi excavator jeung produktivitas.Ember Dengdekkeun canggih ieu beuki populér di Australia, Selandia Anyar jeung Amérika Serikat alatan kamampuhna pikeun adaptasi jeung rupa-rupa pancén penggalian, ti trenching baku sarta grading ka backfilling sarta loading bahan ringan sarta penanganan.Kalayan ember miring DHG, anjeun tiasa ngajantenkeun excavator anjeun langkung adaptable sareng produktif, janten solusi anu murah sareng tahan lama pikeun sababaraha syarat padamelan.