• DHG Excavator Rorongkong Rorongkong Ember Rotary tabung Ember pikeun diobral

    DHG Excavator Rorongkong Rorongkong Ember Rotary tabung Ember pikeun diobral

    Ngawanohkeun revolusioner excavator ember layar Rotary kami, inovasi-ngarobah kaulinan dina penggalian sarta penanganan bahan.Desain inovatif ieu leuwih kuat, nanganan bahan leuwih gancang, sarta kirang rentan mun teu ngagem tur cimata ti ember séjén di kelas na.Ember layar urang ngagunakeun layar interlocking tensile kandel nu deeply recessed kana balok torsi, biwir jeung cross ngarojong.Sajaba ti éta, bar layar horizontal sarta pigura LIPI terpadu kalayan kakuatan tensile tinggi pikeun ngawatesan retakan sarta ngajaga welds sakumaha abrasive ngalir ngaliwatan.