• DHG Hot Sale Excavator Attachment Rotary Screening LIPI Rotary tabung Ember

    DHG Hot Sale Excavator Attachment Rotary Screening LIPI Rotary tabung Ember

    Ngenalkeun ember screening excavator revolusioner kami, dirancang pikeun nyandak penggalian anjeun sarta asihan bahan ka tingkat salajengna.Ember kami ngagaduhan sistem drive planét ngambang pinuh sareng motor torsi tinggi laju variabel sareng lirén nabrak, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha aplikasi kalebet overburden, quarrying, remediation taneuh anu kacemar, pantai, runtah demolition sareng tugas daur ulang héjo.Sadia dina lima model pikeun nyocogkeun excavator leutik ti 1,5 nepi ka 40 ton excavator, ember screening excavator kami mangrupakeun solusi pamungkas pikeun asihan bahan efisien.