Excavator Pulverizer Batu Crusher Beton

Katerangan pondok:

Donghong crusher beton hidrolik anu loba dipaké dina demolition wangunan, pabrik, imah jeung wangunan lianna;crushing beton & daur ulang, daur ulang baja, nyalametkeun & operasi relief, jsb.Disebut oge gaya crushing excavator nu bisa kalayan gampang ngalakukeun pakasaban pegatna sekundér beton sarta separation of steel bar jeung beton pulverizers ieu bisa nambahkeun dimensi anyar pikeun excavators Anjeun, sangkan aranjeunna janten langkung produktif dina jobs demolition, karya situs jeung rupa-rupa. tina tugas séjén.Pulverizers beton gampang naksir ngaliwatan beton bertulang sarta motong ngaliwatan struktur baja lampu sahingga bahan bisa dipisahkeun jeung didaur ulang, sarta sakaligus, idin penanganan gampang bahan.


Rincian produk

Tag produk

katerangan

kertas

Dirancang pikeun pagelaran
Kalawan konfigurasi huntu karek ningkat ngamangpaatkeun hiji huntu puseur profil luhur jeung huntu profil handap dina dua sisi rahang movable, pulverizers beton DHG bisa dipaké pikeun duanana operasi crushing primér sarta sekundér.Tahan abrasion, kakuatan tinggi, huntu baja alloy nyadiakeun turun maké jeung ngaronjat durability.Sajaba ti éta, urang ogé bisa ngahasilkeun pulverizers beton nu hadir kalawan pinuh 360 gelar rotasi kakuatan pikeun versatility maksimum.
1.A silinder kalawan kakuatan hébat sarta speed tinggi: kinerja luhur pulverizer DHG dijamin ku ayana klep speed.Hal ieu ngamungkinkeun paningkatan dina jumlah bubuka jeung nutup siklus pulverizer na
pikeun sirkuit hidrolik tina excavator pikeun dilestarikan.Ngagancangkeun klep: waktos siklus gancang.

2. Pelepasan Alus bahan dibongkar: The bukaan husus tina awak dibereskeun nyieun unloading bahan dibongkar gampang bari ngajaga kinerja sarta produktivitas kantétan.
Bagian 3.Interchangeable: Desain sungut pulverizer anyar geus diajarkeun pikeun ngaronjatkeun produktivitas kantétan.Ku ngagentos bagian-bagian anu tiasa ditukeurkeun, anjeun tiasa ngabalikeun profil aslina tina sungut pikeun ngabalikeun kinerja asli kantétan.
4. Struktur torek jeung kuat: High tensile plat baja husus.
5. 360 gelar rotasi hidrolik pilihan.
6. efisiensi gawé téh dua atawa tilu kali tina breaker hidrolik
7. Desain lawang badag, bisa dipake gampang jeung merenah.
8. Dilengkepan baja bar cutter, minuhan crushing sarta motong off kakeunaan baja bertulang dina waktos anu sareng.
9. Low noise, bisa dipaké pikeun kotana tur luhur-tech zone proyék demolition.

utama

Parabot ieu tiasa misahkeun rebar tina beton, ngaktifkeun ember sareng kantétan sanés pikeun muterkeun sareng ngadengdekkeun, atanapi ningkatkeun kakuatan angkat excavator anjeun, diantara kamampuan anu sanés.

spésifikasi

Modél Unit DHG-02 DHG-06 DHG-08
Beurat Cocog ton 4-8 14-18 20-25
Beurat kg 320 900 1600
Ukuran Bubuka mm 450±30 700±30 830±30
Total panjangna mm 1170 1675 2135
Lebar total mm 310 590 660
Jangkungna total mm 740 1100 1310
kakuatan crushing maksimum ton 83 105 165
Gaya geser maksimum ton 126 165 210
tekanan gawé kgf/cm² 230 280 300

  • saméméhna:
  • Teras: