Hidrolik Vibro Compactor Hidrolik Lempeng Compactor

Katerangan pondok:

Vibratory Plate Compactors mangrupikeun alat anu idéal pikeun kompak dina padamelan perbaikan, parit, pondasi, atanapi aplikasi slop.Pemadatan geter maksakeun hawa dina taneuh ka permukaan anu ngirangan kantong hawa sahingga cocog pikeun bahan granular kompak.Unit tamper plat vibratory ieu tiasa nerapkeun ti 3500 dugi ka 40000 pon gaya kompak gumantung kana ukuran sareng modél.Unggal compactor ngageter kira-kira 2000 Siklus per menit atawa frékuénsi, nu geus kapanggih nyadiakeun compaction optimum pikeun rentang widest taneuh granular.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

sertipikat

Kabéh compactors dilengkepan di handap:
• Hosing / sambungan hidrolik dina ceuli
• Baku lebar sareng panjang bantalan suku (diménsi khusus ogé sayogi)
• Majelis ceuli Adat sareng OEM Bolt-On sareng lugs coupler gancang
Gaya geter anu luhur
• panyalindungan overload (kaamanan ngaronjat)
• Distribusi gaya ningkat (kinerja luhur sarta ngurangan maké plat)
• tingkat noise low
• Pelumasan permanén (teu aya gangguan pikeun digawé)
• Posisi basajan dina rupa bumi susah (sapertos tanggul)
• Setélan saderhana (henteu peryogi papan sareng strut)

Kantétan Compactor dirancang pikeun éféktif compacting taneuh di trenching, leveling taneuh, konstruksi embankment, nyetir asup jeung narik kaluar tulisan, sheet piling jeung formworks séjén.
Desain kompak tina piring ngamungkinkeun compacting sanajan di wewengkon teuas pikeun ngahontal kawas handap di lombang jeung di lamping.Shock mounts ngadistribusikaeun geter merata bari ngajaga tingkat kantétan, ngaronjatkeun stabilitas jeung ngaronjatkeun efisiensi compaction.

utama

ciri

utama (1)

Kompaktor piring kami dianggo pikeun niiskeun sababaraha jinis taneuh sareng kerikil pikeun proyék-proyék konstruksi anu peryogi subsurface anu stabil. Éta tiasa dianggo sacara produktif ampir di mana waé excavator atanapi booming backhoe anjeun tiasa ngahontal: dina lombang, sapanjang pipa, atanapi ka luhur tumpukan. jeung tumpukan lambar.
Bisa dianggo gigireun yayasan, sabudeureun obstructions, komo dina lamping lungkawing atawa rupa bumi kasar dimana rollers konvensional sarta mesin séjén boh teu tiasa dianggo atanapi bakal picilakaeun pikeun nyobaan.Nyatana, kompaktor / supir piring kami tiasa ngajaga para karyawan panjangna booming tina kompaksi atanapi tindakan nyetir, mastikeun para karyawan jauh tina bahaya guha atanapi kontak peralatan.
Kusabab éta gampang nempel kana excavator, éta ngaleungitkeun kabutuhan operator pikeun nangtung langsung di ruang kerja, sahingga efektif pisan di daérah anu hese dihontal atanapi bahkan di daérah anu résiko luhur sapertos di luhur cai atanapi di pondasi anu sempit.

naha milih eta

Naha piring hidrolik compactors salaku kantétan excavator?
Kompaktor taneuh anu didorong ku mesin tiasa dianggo gancang sareng ekonomis sareng gampang dioperasikeun.Kompaktor hidrolik tiasa dipasang kana pelat adaptor standar sareng sistem gandeng gancang.A kantétan compactor nyiptakeun saeutik noise sarta nawarkeun kaamanan ngaronjat, utamana lamun dipaké dina lombang, sabab teu aya deui nu peryogi pikeun jalma nangtung langsung di workspace Pilihan alat rotasi kontinyu ngajadikeun posisi gampang.Produktivitas bisa ditingkatkeun, sanajan dina rupa bumi nu hese diakses.
Tungtungna, compactor hidrolik ieu diwangun tina bagian precision keras ngagem, contributing kana reliabiliti alus teuing jeung kamampuhan pikeun tahan kaayaan situs nuntut.

Cocog Excavator: 1 - 60 Ton
Service saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online

utama (2)

spésifikasi

Modél Unit DHG-02/04 DHG-06 DHG-08 DHG-10
Beurat Cocog ton 4-8 12-18 19-24 15-32
Diaméterna Pin mm 45/50 60/65 70/80 90
Angkatan Dampak ton 4 6.5 15 15
Jumlah Max pikeun Geter rmp 2000 2000 2000 2000
Beurat kg 300 600 850 850
Tekanan gawé kg/cm² 110-140 150-170 160-180 160-180
Ukuran Dampak (LxWxT) mm 900*550*25 1160*700*28 1350*900*30 1350*900*30
Aliran minyak l/min 45-75 85-105 120-170 120-170
Jangkungna total mm 730 900 1000 1050
Total Lebar mm 550 700 900 900

  • saméméhna:
  • Teras: