Hydraulic Thumb Ember Excavator Grab LIPI

Katerangan pondok:

Konstruksi sareng pembongkaran kontraktor nganggo jempol hidrolik pikeun penggalian sareng backhoes pikeun nyederhanakeun seueur tugas ngangkat sareng ngalih.Jempol hidrolik mangrupikeun kantétan serbaguna anu tiasa kalayan gampang nyandak bahan anu ageung sapertos batu ageung, lebu, tangkal sareng log kalayan presisi.


Rincian produk

Tag produk

katerangan

kertas

Jempol hidrolik pikeun backhoes, excavator sareng mini-excavator gampang dikontrol sareng dibuka sareng ditutup kalayan laju sareng akurasi.Jempol hidrolik pikeun excavator nyadiakeun kalenturan tambahan leuwih model mékanis jeung ngabuktikeun leuwih efisien lamun ngagunakeun jempol jeung LIPI remen.Jempol hidrolik nyadiakeun rentang gerak nu leuwih gede mindeng nepi ka 180 .Hal ieu ngamungkinkeun operator pikeun milih sarta nempatkeun objék kalawan ngaronjat versatility jeung kontrol beban.

ciri

Jempol séri DHG nyayogikeun solusi anu ekonomis sareng aman pikeun solusi pikeun ngarengsekeun kabutuhan penanganan bahan tempat padamelan.Sadia pikeun pengiriman barang saharita pikeun rupa-rupa mini excavator, backhoes, sarta excavator badag.

utama

kauntungan

IMG_2524

Jempol hidrolik nyayogikeun solusi anu ekonomis, gampang dipasang, pikeun aplikasi jempol hidrolik anjeun.Kami nawiskeun rupa-rupa lebar sareng panjang tetep pikeun pas sareng excavator anjeun sareng nyumponan kabutuhan aplikasi anjeun.
● instalasi Gancang jeung gampang.
● Hidrolik ngaktifkeun gerakan dikawasa jempol.
● Jempol gampang ditarik deui ka iteuk atawa bisa dicabut sagemblengna lamun teu dipake
● Beban nyekel klep mantuan nyegah slippage
● Serrated ujung nyepeng bahan aman kana LIPI pikeun penanganan bahan punjul
● oversized profil tinggi pangsi pin nyegah twisting
● Bahan nyadiakeun kakuatan, durability, sarta lalawanan abrasion
● silinder tugas beurat pikeun aplikasi paling nuntut
● aréa pangsi bertulang nyadiakeun tambahan
● Bentuk DHG urang Strong LIPI grapple ngamungkinkeun pikeun nanganan rupa bahan kayaning kandang, kompos, runtah, ban jeung lebu padumukan lightweight;
● dirancang husus silinder kapasitas badag, uas kontrol terpadu kalayan tombol operasi;
● Wear jeung cimata tahan baja husus dipaké;
● Aman & Simpen.Baja anu kuat pisan tiasa nahan padamelan anu saé, janten aman pisan sareng ngahémat waktos sareng artos.

spésifikasi

Spésifikasi Jempol Excavator

Modél Beurat Cocog (ton) Aliran Gawé (L/mnt) Tekanan Gawé (bar) Ukuran bubuka (mm) Beurat (KG)
DM02 4-9 30-90 120-160 1250 270
DM04 4-9 30-90 120-160 1250 270
DM06 12-16 90-110 150-170 1750 750
DM08 17-23 100-140 160-180 2100 1250

  • saméméhna:
  • Teras: