• DHG-08 Ganda Aman Konci Gancang Coupler Pikeun 20-25 Ton Excavator

    DHG-08 Ganda Aman Konci Gancang Coupler Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Ngawanohkeun DHG excavator konci kaamanan ganda coupler rusuh, nu mangrupakeun kamajuan revolusioner di couplers gancang hidrolik.Sistim ngonci ganda pinuh otomatis ieu nempatkeun kaamanan munggaran, ngaleungitkeun butuh sisipan manual tina pin kaamanan.Desain inovatif, dilengkepan cinyusu kaamanan sarta hook kaamanan, nyadiakeun panyalindungan kaamanan ganda pikeun nyegah malfunctions.Béda tina gandeng gancang hidrolik biasa, kait hareup gandeng gancang DHG dilengkepan alat konci otomatis pikeun mastikeun kasalametan ganda sareng katengtreman pikiran pikeun operator.