• Hydraulic Thumb Ember Excavator Grab LIPI

    Hydraulic Thumb Ember Excavator Grab LIPI

    Konstruksi sareng pembongkaran kontraktor nganggo jempol hidrolik pikeun penggalian sareng backhoes pikeun nyederhanakeun seueur tugas ngangkat sareng ngalih.Jempol hidrolik mangrupikeun kantétan serbaguna anu tiasa kalayan gampang nyandak bahan anu ageung sapertos batu ageung, lebu, tangkal sareng log kalayan presisi.

  • Breaker Hammer Excavator Bumi Pindah Bagian Mesin

    Breaker Hammer Excavator Bumi Pindah Bagian Mesin

    Sapertos alat-alat listrik anu anjeun gaduh di bumi, sapotong alat industri anu langkung serbaguna langkung saé.Booming stasioner, backhoes, skid steers, komo forklift dirancang pikeun ngalayanan rupa-rupa kagunaan sareng tujuan utami.Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngalengkepan mesin.
    Excavator mangrupikeun salah sahiji alat anu langkung adaptable dina hal ieu.Salian ti ember dipaké pikeun kerok atawa ngali ka bumi, augurs, compactors, rake, rippers, sarta grapples bisa napel pikeun pakasaban husus.Sapertos péso Swiss Army, upami aya padamelan anu kedah dilakukeun, penggali sigana gaduh kantétan pikeun éta.

  • Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Excavator Rotating Grapple kai hidrolik grapple

    Kecap "Grapple" asalna tina alat anu ngabantosan para pembuat anggur Perancis nyandak buah anggur.Kana waktu, kecap grapple robah jadi verba.Dina jaman ayeuna, para pagawé ngagunakeun excavator pikeun ngarebut barang-barang di sabudeureun situs konstruksi sareng demolition.

  • Pabrik OEM pikeun Cina Excavator hidrolik breaker Demolition Beton Jack Hammer pikeun diobral

    Pabrik OEM pikeun Cina Excavator hidrolik breaker Demolition Beton Jack Hammer pikeun diobral

    Sapertos alat-alat listrik anu anjeun gaduh di bumi, sapotong alat industri anu langkung serbaguna langkung saé.Booming stasioner, backhoes, skid steers, komo forklift dirancang pikeun ngalayanan rupa-rupa kagunaan sareng tujuan utami.Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngalengkepan mesin.
    Excavator mangrupikeun salah sahiji alat anu langkung adaptable dina hal ieu.Salian ti ember dipaké pikeun kerok atawa ngali ka bumi, augurs, compactors, rake, rippers, sarta grapples bisa napel pikeun pakasaban husus.Sapertos péso Swiss Army, upami aya padamelan anu kedah dilakukeun, penggali sigana gaduh kantétan pikeun éta.

  • The Excavator hidrolik Rock Ripper

    The Excavator hidrolik Rock Ripper

    Ngawanohkeun DHG Excavator Ripper Attachment, multi-alat kuat dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kamampuan excavator dina kaayaan taneuh nangtang jeung nuntut aplikasi demolition.Dirancang pikeun nyocogkeun mesin ti 1 nepi ka 45 ton, kantétan inovatif ieu cocog pikeun rupa-rupa model excavator.Kantétan ripper excavator diwangun tina kualitas luhur, baja tahan ngagem pikeun tahan lingkungan gawé kasar jeung nyadiakeun durability lila-langgeng.Ieu ensures eta éféktif bisa nanganan bahan tangguh tur tahan rigors tina tugas penggalian beurat, sahingga alat dipercaya jeung ongkos-éféktif pikeun konstruksi, penggalian jeung proyék demolition.