• DHG Excavator hidrolik Puteran Demolition asihan Grapple

    DHG Excavator hidrolik Puteran Demolition asihan Grapple

    Ngenalkeun grapple demolition DHG, demolition hidrolik anu ngarobah kaulinan sareng grapple sorting dirancang pikeun merevolutionize cara penanganan bahan beurat jeung tugas asihan dilakonan.Grapple-kinerja luhur ieu ngagabungkeun kakuatan anu teu aya tandinganna sareng kelincahan anu luar biasa, janten alat anu serbaguna pikeun ngabongkar gedong, mindahkeun bahan anu ageung, sareng ngasorkeun barang daur ulang anu gampang.Diwangun ku pelat tahan maké jeung baja-kakuatan luhur, extractor ieu diwangun pikeun tahan tugas toughest bari maximizing siklus efisiensi suluh sanggeus siklus.

  • DHG Excavator asihan grab hidrolik Batu Square Rotating Demolition Grapple pikeun diobral

    DHG Excavator asihan grab hidrolik Batu Square Rotating Demolition Grapple pikeun diobral

    Tinjauan Demolition Log grapples dimaksudkeun pikeun nanganan operasi tina rupa-rupa.Log grapples penting pisan di perusahaan kayu.Aranjeunna ngabantosan ngirangan jumlah padamelan manual, sahingga ningkatkeun kaluaran.Profésional manufactures demolition log grapples pikeun nyocogkeun ka norma teknis perlu jeung standar.Bentuk husus tina rahang ngamungkinkeun pikeun éféktif nanganan log buleud tina kai jeung kayu.Alat-alatna gampang dioperasikeun tina kabina operator sareng bahkan ngalaksanakeun pajeulit...