• DHG 360 Gelar Jeruk Peel Grapple Hidrolik Grapple pikeun Excavator

    DHG 360 Gelar Jeruk Peel Grapple Hidrolik Grapple pikeun Excavator

    Ngenalkeun DHG Orange Peel Grapple, inovasi anu ngarobah kaulinan dina alat-alat ngokolakeun runtah.Produk industri-ngarah ieu dirancang pikeun nanganan, ngamuat jeung ngabongkar momotanana baja besi tua, kertas jeung runtah industri jeung efisiensi unparalleled jeung kakuatan.Konstruksi anu hampang tapi kuat digabungkeun sareng rotasi 360 ° standar ngajantenkeun impian pikeun gaduh sareng beroperasi.Model standar ngagaduhan 5 huntu, tapi tiasa disaluyukeun sareng 4 atanapi 6 huntu pikeun nyumponan kabutuhan khusus.