• 4-8 Ton Excavator Jempol Ember Hidrolik Ember Jeung Jempol

    4-8 Ton Excavator Jempol Ember Hidrolik Ember Jeung Jempol

    Konstruksi sareng pembongkaran kontraktor nganggo jempol hidrolik pikeun penggalian sareng backhoes pikeun nyederhanakeun seueur tugas ngangkat sareng ngalih.

  • DHG-Kapasitas High Excavator Hidrolik Dengdekkeun Ember Leutak Ayun 45 Derajat

    DHG-Kapasitas High Excavator Hidrolik Dengdekkeun Ember Leutak Ayun 45 Derajat

    Ngawanohkeun DHG Excavator Tilt Bucket, kantétan serbaguna, direkayasa precision dirancang pikeun ngaronjatkeun efisiensi excavator jeung produktivitas.Ember Dengdekkeun canggih ieu beuki populér di Australia, Selandia Anyar jeung Amérika Serikat alatan kamampuhna pikeun adaptasi jeung rupa-rupa pancén penggalian, ti trenching baku sarta grading ka backfilling sarta loading bahan ringan sarta penanganan.Kalayan ember miring DHG, anjeun tiasa ngajantenkeun excavator anjeun langkung adaptable sareng produktif, janten solusi anu murah sareng tahan lama pikeun sababaraha syarat padamelan.

  • DHG Excavator Tujuan Umum Ember Batu Ember Standar pikeun Digging

    DHG Excavator Tujuan Umum Ember Batu Ember Standar pikeun Digging

    Ngawanohkeun DHG excavator General Standard LIPI, alat serbaguna tur efisien dirancang pikeun ngaronjatkeun kinerja mesin konstruksi.Naha anjeun aub dina konstruksi umum, landscaping atawa tugas penggalian séjén, ember ieu dirancang pikeun minuhan rupa-rupa sarat.Ember penggalian DHG sadia dina rupa-rupa lega tur bisa dipaké kalawan couplers konvensional atawa Dengdekkeun, nyadiakeun kalenturan sarta adaptability kana situs pakasaban béda jeung alat.

  • DHG Heavy Duty Excavator Rock Ember pikeun Sadaya Merk Excavator

    DHG Heavy Duty Excavator Rock Ember pikeun Sadaya Merk Excavator

    Ngawanohkeun ember batu tugas beurat urang, dirancang pikeun ngalakukeun dina kaayaan loading LIPI paling nangtang jeung lingkungan harshest.Diwangun tina baja-kakuatan luhur pikeun tahan kaayaan toughest, ember ieu fitur panyalindungan maké éksternal lengkep pikeun reliabiliti unparalleled.Desain cairan ngaronjatkeun kapasitas loading LIPI jeung maximizes produksi, bari sisi motong edges mantuan nembus lamping jeung nyegah gerakan gurat salila penggalian.

  • DHG Excavator Rorongkong Rorongkong Ember Rotary tabung Ember pikeun diobral

    DHG Excavator Rorongkong Rorongkong Ember Rotary tabung Ember pikeun diobral

    Ngawanohkeun revolusioner excavator ember layar Rotary kami, inovasi-ngarobah kaulinan dina penggalian sarta penanganan bahan.Desain inovatif ieu leuwih kuat, nanganan bahan leuwih gancang, sarta kirang rentan mun teu ngagem tur cimata ti ember séjén di kelas na.Ember layar urang ngagunakeun layar interlocking tensile kandel nu deeply recessed kana balok torsi, biwir jeung cross ngarojong.Sajaba ti éta, bar layar horizontal sarta pigura LIPI terpadu kalayan kakuatan tensile tinggi pikeun ngawatesan retakan sarta ngajaga welds sakumaha abrasive ngalir ngaliwatan.

  • DHG Hot Sale Excavator Attachment Rotary Screening LIPI Rotary tabung Ember

    DHG Hot Sale Excavator Attachment Rotary Screening LIPI Rotary tabung Ember

    Ngenalkeun ember screening excavator revolusioner kami, dirancang pikeun nyandak penggalian anjeun sarta asihan bahan ka tingkat salajengna.Ember kami ngagaduhan sistem drive planét ngambang pinuh sareng motor torsi tinggi laju variabel sareng lirén nabrak, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha aplikasi kalebet overburden, quarrying, remediation taneuh anu kacemar, pantai, runtah demolition sareng tugas daur ulang héjo.Sadia dina lima model pikeun nyocogkeun excavator leutik ti 1,5 nepi ka 40 ton excavator, ember screening excavator kami mangrupakeun solusi pamungkas pikeun asihan bahan efisien.

     

  • DHG Ditch Cleaning Bucket Exacvator Digging Ember pikeun 1-36 ton Excavator

    DHG Ditch Cleaning Bucket Exacvator Digging Ember pikeun 1-36 ton Excavator

    Ngenalkeun DHG Excavator Ditch Cleaning Bucket, solusi pamungkas pikeun pangwangunan lombang.LIPI beberesih inovatif ieu dirancang pikeun miceun taneuh tina liang sanggeus pangeboran, nyieun yayasan beresih jeung tepat pikeun proyék konstruksi Anjeun.Desain ember anu lega sareng deet ngajadikeun éta idéal pikeun beberesih parit anu gancang sareng gampang, grading sareng operasi motong, mastikeun hasil anu éfisién sareng akurat unggal waktos.