Taros Kami

Yantai Donghong Konstruksi Mesin Equipment Co., Ltd.

Alamat

No.10, 8-2, Jalan Beijing Selatan, Wewengkon Pangwangunan Ékonomi & Téknologi Yantai, Shandong, Cina

Telepon

Penjualan: +86 137 9122 5515

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami