FAQs

sertipikat
1. Naon MOQ anjeun?

MOQ sami kirang ti 10 PCS, ku harga anu sami.Pesenan hiji wadah 20 kaki.Sareng éta tiasa dicampurkeun gaya.

2. Naon waktos pangiriman anjeun?

Biasana dina 15-30 poé sanggeus narima deposit, tapi ogé gumantung kana kuantitas.

3. Kumaha ngajamin kapentingan klien?

A. Saatos Anjeun disatujuan sampel atawa gambar teknis, saméméh anjeun nempatkeun hiji urutan na mayar deposit, anjeun tampi nganjang ka pabrik urang, kami yakin yén anjeun bakal greatly impressed ku naon urang kudu na naon bisa urang pigawé.
B. Sateuacan pangiriman, urang ngarojong klien kami atawa disusun pihak katilu mariksa, urang bakal nyandak pinuh tanggung jawab.
C. Urang cherish unggal klien, unggal klien bisa ngarasakeun layanan VIP kami iraha wae.

4. Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?

A. Nyokot poto tina masalah na kirimkeun ka kami.
B. Nyandak pidéo masalah sareng kirimkeun ka kami.
C. Kirim deui barang masalah, atawa kami bakal dikirim wawakil kami pikeun inspeksi, Nalika kami mastikeun masalah urang, sanggeus komunikasi jeung konsumén, urang bakal balik jumlah masalah, atawa motong jumlah ieu dina urutan salajengna, sarta nyieun produksi anyar jeung dikirim langsung, atawa dikirim bareng jeung urutan salajengna nurutkeun sarat customer urang.

5. Kumaha pikeun mastikeun kualitas saméméh produksi mess?

A. Anjeun bisa meunangkeun sampel sarta inspeksi kualitas saméméh urutan mess;
B. Kirim surélék urang sampel anjeun atanapi gambar teknis, sarta kami nyieun sampel pikeun konfirmasi Anjeun.

6. Naha milih kami?

1) kualitas dijamin alatan rojongan teknis kuat, komponén kualitas luhur, garis produksi canggih tur sistem kadali kualitas ketat.
2) Harga kalapa: Konsentrasi produksi mechanized dina jumlah badag ngurangan biaya produksi pikeun mastikeun yén harga urang kalapa.
3) Tim Layanan: manajer penjualan kami online 24 jam, siap ngajawab patarosan anjeun iraha waé.Kadua, tim pangropéa profésional sareng teknisi senior, siap nyayogikeun jasa dukungan pikeun pangguna sareng dealer.Paling masalah bisa direngsekeun dina 24 jam.