• DHG Excavator Attachment Factory Double Huntu Ripper Hard Rock Ripper

    DHG Excavator Attachment Factory Double Huntu Ripper Hard Rock Ripper

    Ngawanohkeun excavator urangHuntu Ganda Ripper, gagantel anu kuat sareng awét dirancang pikeun ningkatkeun excavator anjeun's kamampuhan digging.Dijieun tina baja tahan ngagem, ripper ieu diwangun pikeun nahan kaayaan anu parah sareng manjangkeun daya tahanna, janten alat anu tiasa dipercaya pikeun sagala rupa tugas ngali.Rippers kami sadia dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun model excavator béda jeung bisa ngaropéa kalawan pilihan konfigurasi tunggal, ganda na multi-tine, nyadiakeun versatility pikeun minuhan kabutuhan husus Anjeun.