• Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Métode manual tradisional pikeun ngahapus bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina seueur kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.

    Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.

  • DHG-mini Excavator Kantétan Beton Sheer Pikeun 3-4 Ton Excavator

    DHG-mini Excavator Kantétan Beton Sheer Pikeun 3-4 Ton Excavator

    Ngabongkar Shear Métode manual Tradisional pikeun ngahapus bahan-bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina sababaraha kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.Kawas manuk hering bakal ngabedah mangsana, panangan jepitan ngajepit kendaraan pikeun ngijinkeun ...
  • DHG-08 Excavator Hydraulic Car Steel Sheer Pikeun 20-25 Ton Excavator

    DHG-08 Excavator Hydraulic Car Steel Sheer Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Métode manual tradisional pikeun ngahapus bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina seueur kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.