• Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Excavator Mechanical Grapple Thumb Grab Manual Kayu Grapple

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya anu efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.

  • Hot Sale DHG-08 Modél Mechanical Kai Grapple Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Hot Sale DHG-08 Modél Mechanical Kai Grapple Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya anu efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.

  • Mékanis Kayu Grapple

    Mékanis Kayu Grapple

    Grapple kayu mékanis Spésifikasi Unit Modél DHG-04 DHG-06 DHG-08 DHG-10 Cocog Beurat ton 6-8T 14-18T 20-25T 26-30T Bukaan Rahang mm 1300 1600 2000 2500 5000 2500 5000 2500 beurat kg 2500 kg 2500 * H mm 1360 * 560 * 560 1700 * 650 * 700 2300 * 800 * 890 2700 * 900 * 1000 Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya excavator sareng mangrupikeun solusi anu awét sareng biaya pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.Lima ramo Mechanical Grapple disetir ku ember excavator cy ...
  • Hot Sale Mini Excavator Mechanical Kai / Batu Grapple

    Hot Sale Mini Excavator Mechanical Kai / Batu Grapple

    Grapples, atanapi cengkraman, sayogi pikeun sadaya penggali sareng mangrupikeun solusi anu awét, biaya anu efektif pikeun syarat penanganan bahan jangka panjang.
    Lima ramo Mechanical Grapple ieu disetir ku excavator LIPI silinder sarta ngabogaan réaksi geometric ku panangan kaku pinned kana bracket dina panangan gayung tina mesin.