• Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Mobil Ngabongkar Shear Excavator Kapal Crushing Shears

    Métode manual tradisional pikeun ngahapus bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina seueur kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.

    Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.

  • DHG-08 Excavator Hydraulic Car Steel Sheer Pikeun 20-25 Ton Excavator

    DHG-08 Excavator Hydraulic Car Steel Sheer Pikeun 20-25 Ton Excavator

    Métode manual tradisional pikeun ngahapus bahan anu bernilai luhur tina mobil sareng kendaraan akhir-umur tiasa janten padat karya sareng mahal, dina seueur kasus ngajantenkeun prosésna sacara ékonomis teu tiasa dianggo.Sanajan hiji cengkraman besi tua opat-tine bakal ngidinan ékstraksi tina mesin, loba bahan nilai ditambahkeun ditinggalkeun balik, hasilna tungtung dismantler kandaraan hirup leungit kaluar on kauntungan poténsi hébat.