Excavator Gancang Gancang Ember Hidrolik ngeunyeud gancang

Katerangan pondok:

Gandeng gancang excavator tiasa tukeur sagala jinis excavator

1, Paké bahan tina karasa tinggi;Cocog jeung mesin béda 1-80 ton.

2, Anggo alat kaamanan klep kontrol hidrolik pikeun mastikeun kasalametan.

3, Bisa ngarobah asesoris tanpa disassembling pin na as.Ku kituna sadar instalasi gancang sarta efisiensi loba nu leuwih luhur.

Excavator Gancang coupler / Hitch bisa dipaké dina excavators pikeun ngarobah unggal aksésori (kayaning LIPI, breaker, geser, sarta sababaraha kantétan séjén.) Gampang tur gancang, nu geus ngalegaan wengkuan pamakéan excavators tur disimpen loba waktu.Kalawan tipe hidrolik excavator coupler gancang.Anjeun tiasa ngarobah kantétan excavator gampang ngan diuk di kabin excavator, sahingga excavator Anjeun leuwih calakan sarta humanized.

 


Rincian produk

Tag produk

jenis

Jenis excavator quick coupler béda:
Aya seueur merek gandeng gancang excavator di sakumna dunya.Pabrikan merek anu béda gaduh desain produk anu béda.Sacara umum, urang tiasa ngagolongkeun aranjeunna dua jinis.Aranjeunna tipe manual sarta tipe hidrolik.

11

Pikeun tipe manual excavator coupler gancang, éta mindeng pikeun mini atawa leutik excavators na diggers, nu kakuatan manusa bisa beroperasi eta.Bari ngarobah kantétan excavator, operator kudu muka konci dina coupler gancang ku kakuatan leungeun kalawan spanner a.Sanajan éta ku manual manusa, tapi éta kawas semi-otomatis, éta pohara merenah pikeun ngarobah kantétan, ngabandingkeun miceun kabeh pin connect on panangan .Jeung utamana, teu install wae selang hidrolik atawa pipa bari install. coupler gancang pikeun excavators.

Pikeun tipe hidrolik tukang gali coupler gancang, Bisa nutupan sakabéh kapasitas excavators.Jeung kantétan exchanging pakasaban bisa réngsé diuk dina excavator cabins pisan gancang.Éta bakal rada pajeulit pikeun masang gandeng gancang penggali hidrolik dibandingkeun sareng gandeng gancang jinis manual.Sababaraha hoses hidrolik jeung controller kudu dipasang dina excavators sateuacanna.

biru

tipe séjén sarta kaunggulan maranéhanana

webwxgetmsgimg (4)

Sarta ogé kami boga tarik tipe excavator coupler rusuh, push tipe gancang coupler sarta casting coupler rusuh.
Tarik tipe quick coupler dipaké pikeun masang kantétan maké silinder hidrolik sarta dirancang pikeun narik pin tina coupler rusuh maké silinder a.

tipe tarik jeung tipe push

Tipe Tarik
Jenis produk ieu ngagaduhan kauntungan pikeun ngajagi silinder tina kaleuleuwihan, sabab gaya tarik dibagi nganggo lamping piring condong ku cara narik pin.Éta tiasa dipasang dina mini excavator ogé 80 ton excavator maksimal.
Pabrikan khusus tina mini-alat pikeun alat-alat ukuran sedeng sareng ageung mungkin dumasar kana paménta pangguna.

sertipikat

Jenis nyorong
Jinis push nyaéta anu silinder nyorong pin sareng ngajamin gampang dianggo kusabab jangkauan cakupan anu lega antara pin sareng pin.
Produk ieu dirancang pikeun nyorong pin nganggo silinder nalika kantétan dipasang nganggo silinder hidrolik nalika kantétan dipasang nganggo silinder hidrolik.
Jenis push téh gampang ngagunakeun saprak rentang sinyalna antara pin na pin disambungkeun ka H-link lega.

p2

coupler gancang

Salaku produsén, Donghong boga duanana manual tur hidrolik tipe coupler gancang pikeun customer milih, sarta sawatara di antarana anu dipaténkeun.
Pikeun casting coupler rusuh, éta terpadu molding sarta leuwih maké-tahan, hirup layanan panjang, lawang handap konsisten, beuki teguh, nyegah narekahan.Pikeun posisi pin kaamanan langkung akurat, langkung aman

beureum

Jasa Kami

1) Sakur patarosan anjeun anu aya hubunganana sareng produk kami bakal dijawab ku 24 jam
2) Urang ogé bisa nyadiakeun bisnis OEM
3) Garansi: 1 taun sareng Pikeun dukungan téknis gratis sepanjang waktos.
4) Kumaha carana kéngingkeun inpormasi barang anu leres / Mangga wartosan kami warta ieu:
a.Beurat operasi excavator Anjeun
b.Kuantitas pesenan anjeun
c.port tujuan anjeun

lianjie1(3)
lianjie1(5)
lianjie1(4)

Kalayan panangan excavator anu leres sareng dimensi sambungan ember, gandeng gancang DHG tiasa cocog sareng merek excavator naon waé, sapertos CAT, Komatsu, Sany, XCMG, Hyundai, Doosan, Takeuchi, Kubota, Yanmar, Johndeer, Case, Eurocomach ... Iwal.

Kami nawiskeun rangkeian komprehensif sadaya jinis kantétan excavator, pemutus hidrolik dipasang excavator, grapple hidrolik, Ripper, compactor hidrolik, pulverizer hidrolik, palu hidrolik, gandeng gancang, ember jempol,

spésifikasi

Modél Unit DHG-mini DHG-02 DHG-04 DHG-06 DHG-08 DHG-10 DHG-17
Beurat Cocog ton 1.5-4 4-6 6-8 14-18 20-25 26-30 36-45
Total Panjang mm 360-475 534-545 600 820 944-990 1040 1006-1173
Total Jangkungna mm 250-300 307 320 410 520 600 630
Total Lebar mm 175-242 258-263 270-350 365-436 449-483 480-540 550-660
Pin Pikeun Pin Jarak mm 85-200 220-270 290-360 360-420 430-520 450-560 500-660
Lebar panangan mm 90-150 155-170 180-230 220-315 300-350 350-410 370-480
Diaméterna Pin Φ 25-40 45-50 50-55 60-70 70-80 90 100-120
Beurat kg 45 75 100 180 350 550 800
Tekanan Gawé kgf/cm² 40-100 40-100 40-100 40-100 40-100 40-100 40-100
Aliran Gawé e 10-20 10-20 10-20 10-20 10-20 10-20 10-20

  • saméméhna:
  • Teras: