Dumasar kana kaayaan sajarah lima taun katukang (2016-2020)

Dumasar kana kaayaan sajarah lima taun katukang (2016-2020), Éta nganalisa skala sakabéh ékskavator global, skala daérah utama, skala sareng pangsa perusahaan utama, skala klasifikasi produk utama, sareng aplikasi utama. skala hilir.Analisis skala ngawengku volume, harga, sharing jeung pangsa pasar.
Numutkeun kana panilitian, panghasilan excavator global dina taun 2020 sakitar 4309,2 juta dolar AS, sareng diperkirakeun ngahontal 5329,3 juta dolar AS dina 2026, kalayan tingkat pertumbuhan taunan gabungan 5,5% ti 2021 dugi ka 2026.

Kanyataanna
Nyatana, nalika pasar lebet kana ségméntasi, éta maénkeun peran anu penting pikeun nyepetkeun panyesuaian struktural sareng ningkatkeun téknologi, ngarengsekeun persaingan homogénitas produk, atanapi ngawujudkeun pamekaran usaha anu béda.Malah jeung adjustment struktur industri centering on hemat energi jeung réduksi émisi jeung perlindungan lingkungan héjo, asesoris ogé maénkeun peran penting dina Ngalanglang téhnologi nyimpen-énergi tina suku cadang jeung merealisasikan multi pamakéan hiji mesin.Ngaliwatan optimasi teknis ngeunaan aksésori, wengkuan aplikasi pasar sakabeh mesin bisa hasil dimekarkeun pikeun minuhan sarat kustomisasi pribadi tina tungtung-pamaké kalawan hiji mesin sarta sababaraha fungsi.

Ngembangkeun gancang bagian mesin konstruksi
Kalayan kamajuan kontinyu tina darajat peradaban sosial sareng kamajuan sains sareng téknologi, seueur padamelan anu dilakukeun ku manual dina widang konstruksi rékayasa laun-laun diganti ku mesin rékayasa.Anjeun tiasa ningali tina kahirupan sapopoe urang anu tukang gali tiasa dianggo ku cara ngarobah kantétan béda, nyalira dina lombang, logging, kabel, backfilling, compaction sarta runtuyan kabel peletakan karya, ogé bisa ku cara ngarobah kantétan béda nyalira nanggung trotoar panggilingan planer, motong, crushing, miceun, perbaikan, karya compaction, jsb efisien, saum sareng béaya rendah mode kerja Ieu kauntungan tina ngembangkeun gancang fittings mesin konstruksi.

Prospek industri alat-alat bumi
Dina taun anyar, beuki loba konsumén datang ka konsultasi ka excavator multi-tujuan, akar éta nasabah hayang salajengna ngaronjatkeun laju utilization mesin, ngaronjatkeun fungsi excavator.Ieu bisa ditempo salaku kabutuhan pribadi konsumén, sarta ogé bisa ditempo salaku pangakuan konstan tina pasar aksésori.Di pasar global, langkung seueur distributor mimiti nempatkeun pesenan ageung pikeun pasar bumina.Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa ngaraos kapercayaan para nasabah dina industri alat.


waktos pos: Jun-16-2022