Hiji excavator jeung geser ngabongkar bisa megatkeun up 60cars sapoé

Dina usum panas 2019, loba tempat di Cina geus resmi dimimitian misahkeun runtah, aya geus ngaronjat ditandaan kasadaran daur ulang.Tekenan kana daur ulang henteu dugi ka runtah rumah tangga, daur ulang besi tua ogé parantos janten masalah penting dina taun-taun ayeuna.

Mobil dikerok
Nyortir sumber runtah sapertos beusi sareng logam sanés pikeun didaur ulang,
Éta bisa repurposing na rejuvenated.
Dina pamakéan deui sumberdaya logam, daur ulang mobil scrapped masalah badag.
Numutkeun kana ramalan Asosiasi Daur Ulang Bahan Cina, dina taun 2021, jumlah kandaraan bermotor di China bakal ngaleuwihan 9,36 juta.

warta22
warta11

Kabutuhan kaku
Nanging, dugi ka Juni 2019, ngan ukur aya 732 perusahaan scraping mobil anu kadaptar sacara resmi, anu hartosna rata-rata, perusahaan kedah ngabongkar langkung ti 10,000 mobil.Ngabongkar manual ngan ukur tiasa ngabongkar opat mobil sadinten, anu henteu tiasa nyumponan paménta pasar anu ageung.
Dina hal ieu, hayu produksi gancang kana umur mechanization, éta geus jadi "kaku kabutuhan" industri ngabongkar mobil.

Kaunggulan tina mesin disintegration
Kauntungan pangbadagna tina mesin disintegrasi nyaéta pikeun ngaronjatkeun produktivitas.
Disassembly manual ngan bisa ngabongkar 4 kandaraan per poé, bari kapasitas disassembly mékanis bisa ngahontal 60 kandaraan per poé.
Nyieun narabas 15-melu kanaékan gawé waragad duit di hareup, tapi bayaran kaluar dina jangka panjang.

Tujuan tina mesin disassembly
Ieu mesin ngabongkar pikeun mobil disassembly, nurutkeun kanaékan durability tina mobil geus ningkat, panangan clamp geus ningkat pikeun bisa pageuh ngalereskeun gaya mobil, éta basajan dina struktur, bisa neruskeun dianggo dina pamakéan teuas. lingkungan, ku kituna efisiensi gawé bisa greatly ningkat.
The geser hidrolik ngan perlu ngalereskeun hiji tungtung bagian dihapus, sarta bisa exert grasping maksimum sarta gaya motong na kalawan gerakan minimal.

Ningkatkeun produktivitas mobil disassembly
Alatan strengthening kontinyu tina kasalametan mobil, urang milih ngagunakeun bahan pikeun lampu sarta pohara kuat, jadi, mesin disintegration mobil ogé perlu mekar.Pamakéan gunting ngabongkar bisa nyieun éta bisa nyieun klasifikasi bahan logam pikeun meunangkeun promotion gede, nurutkeun kagunaan béda jeung kabutuhan, bisa milih mesin disintegration béda.
Tujuan: Pikeun greatly ngaronjatkeun produktivitas disassembly mobil

Tujuan mesin ngabongkar multifungsi
Mesin ngabongkar multifungsi henteu ngan ukur tiasa ngabongkar mobil, tapi ogé sagala jinis produk logam tiasa dibongkar sareng éta.
Panangan clamp tina mesin disintegrasi multi-fungsi dirobah jadi kabuka sarta ditutup, ku kituna mesin, panerapan runtah jeung produk logam lianna tina ukuran béda bisa dibenerkeun.Gunting hidrolik husus bisa nangkep bagian leutik kawas ramo manusa.Pikeun ngahontal klasifikasi disassembly lengkep.

sertipikat
sertipikat

waktos pos: Jun-16-2022