Grapple hidrolik

Katerangan pondok:

Kecap "Grapple" asalna tina alat anu ngabantosan para pembuat anggur Perancis nyandak buah anggur.Kana waktu, kecap grapple robah jadi verba.Dina jaman ayeuna, para pagawé ngagunakeun excavator pikeun ngarebut barang-barang di sabudeureun situs konstruksi sareng demolition.

Log / Batu Grapple mangrupakeun jenis kantétan excavator nu utamana dipaké pikeun kai, log, kayu, batu, batu jeung scraps badag lianna handing, pindah, loading jeung pangatur.

Salaku salah sahiji pabrik Log Grapple ngarah di Cina, DHG boga rentang pinuh log grapples pikeun excavator.Éta cocog pikeun sagala jinis merek sareng modél excavator.Wewengkon aplikasi: Kai, log, kayu, batu, batu jeung scraps badag lianna handing, pindah, loading jeung pangatur


Rincian produk

Tag produk

Naon bédana antara grapple mékanis sareng hidrolik?

Salah sahiji kaputusan konci anu kedah dilakukeun nyaéta naha anjeun peryogi mékanis atanapi grapple hidrolik pikeun excavator.

Gerak mékanis:
Grapples mékanis ngagunakeun ember silinder pikeun ngalakukeun operasi.Hal ieu dilakukeun nalika gerakan muka silinder ngabuka tines rahang.
The grapples mékanis merlukeun kirang pangropéa dibandingkeun grapples hidrolik.
Ayeuna, patarosan tetep;jenis pakasaban paling cocog pikeun grapple mékanis?Nya, panangan kaku anu dipasang dina panangan gayung tina grapple mékanis tiasa ngangkat beurat anu ageung, ngalih kana besi tua, sareng janten pas pikeun padamelan anu langkung beurat.
Grapples hidrolik:
Di sisi séjén, grab hidrolik meunang sagala énergi ti excavator nu.Sirkuit hidrolik mesin digantelkeun sareng rahang grapple, anu ngagerakkeun tines dina sinkronisasi.The cengkraman hidrolik pikeun excavator dianggap leuwih efisien sarta tepat dina gerakan.
Hidraulik Grapples malah bisa mindahkeun dina sudut 180-derajat pikeun nyadiakeun Anjeun kabebasan lengkep Peta dina situs pakasaban.Janten, urang tiasa nyebatkeun yén grapple hidrolik dimaksudkeun pikeun kabébasan gerak sareng presisi.
Saatos marios faktor kontributor anu penting, anjeun ayeuna tiasa mutuskeun naon jinis grapple anu cocog pikeun tugas anu anjeun bakal laksanakeun.Naha éta situs konstruksi dimana anjeun kedah mindahkeun batu beurat atanapi situs demolition dimana anjeun kedah mupus lebu tina situs, kantétan grapple excavator ngamungkinkeun anjeun maksimalkeun produktivitas dina situs.

DRA (1)
DRA (2)

Spésifikasi grapple kai hidrolik

Modél Unit DHG-04 DHG-06 DHG-08 DHG-10
Beurat Cocog ton 4-8 14-18 20-25 26-30
Bukaan rahang mm 1400 1800 2300 2500
Beurat kg 350 740 1380 1700
Tekanan gawé kg/cm² 110-140 150-170 160-180 160-180
Nyetél tekanan kg/cm² 170 190 200 210
Aliran minyak IPM 30-55 90-110 100-140 130-170
Silinder liter 4.0*2 8.0*2 9.7*2 12*2

fitur produk

1. Ngagunakeun baja husus, lampu di tékstur, élastisitas tinggi na lalawanan maké tinggi;
2. Gaya gripping maksimum tingkat sarua, lebar lawang maksimum, beurat minimum jeung kinerja maksimum;
3. Silinder minyak ngabogaan diwangun-di-tekanan tinggi selang jeung selang panyalindungan maksimum;silinder minyak dilengkepan cushion, nu boga fungsi damping;
4. Paké gears puteran husus pikeun manjangkeun umur produk jeung ngurangan waragad perawatan.

Kumaha carana milih grapple?
1.Make yakin tina beurat carrier Anjeun.
2.Make yakin aliran minyak tina excavator Anjeun.
3. Pastikeun tina kai atawa batu nu rék dibawa.
Garansi RAY Grapple kami:
Garansi suku cadang ieu 12 bulan.(Body, Silinder, Motor, Slewing Bearing, Splitter, Safety Valve, Pin, Selang Minyak)
Sanggeus dilayanan
1. Sistim agén konstruksi pikeun sakuliah dunya méré konsumén tungtung layanan pangalusna.
2. jasa saatos-jualan sampurna, unggal sakali dina bari nanya sababaraha eupan balik ti customer guna nyadiakeun layanan hadé.


  • saméméhna:
  • Teras: